Ben Earl - Studio52 Instagram live interview

Viděli jste na Youtube zajímavý tutorial? Viděli jste zajímavé předvedení na Instagramu? Koupili jste si nový download?
Odpovědět
Ondřej Pšenička

Kdo jste se dívali na interview, které dělal během karantény Ben Earl? Osobně jsem viděl jen část Steve Forteho a skoro celý díl s Davidem Copperfieldem. A ten mi přišel hodně super. Snad bude možnost se na ně někdy ještě podívat. Nevíte, zda se o tom Ben někdy zmiňoval, jestli je archivuje do budoucna? Který rozhovor zaujal vás?
PeterTrung

Strasne se mi libili rozhovory Bena s Bill Malone, David Williamson, Guy Hollingworth, Steve Forte a Derek DelGaudio. Bohuzel zminoval ze se rozhovory nebude znovu zverejnovat :( .

Velice uzitecna byla show #53 coz byla Benova prednaska. Neucil zadne nove triky a hmaty, ale jde videt jeho proces jak premysli o kouzlech, moc prednasek to v dnesni dobe nedela. Ta je porad k zhlednuti na IGTV az do konce karanteny v Anglii (asi nekdy v cervnu?).
Ondřej Pšenička

To je škoda, jestli to už nikde nebude. Ale určitě se ještě podívám na tu Benovu sólovou. Děkuju za připomenutí.
Odpovědět

Zpět na „Videa - tutorialy, předvedení, filmy, show“